Bezig met laden...

Lichtreclame: al meer dan 50 jaar ons ding

Ze zijn niet weg te denken uit het straatbeeld: Signs, oftewel de reclame op de gevel van bedrijfspanden en/of bouwwerken. Dat deze signs zo talrijk aanwezig zijn in winkelstraten, industrieterreinen of shoppingcentra is allesbehalve toeval. De gevel van een bedrijfspand is immers hét visitekaartje van het bedrijf. Als ondernemer doet u er dan ook goed aan om er de nodige aandacht aan te besteden. Een professionele lichtreclame maakt uw bedrijf immers herkenbaar voor het grote publiek en zorgt mede voor het overbrengen van uw huisstijl. Het is ontegensprekelijk een cruciaal element in uw communicatiemix en als ervaren (én erkend) signmaker vertellen wij er u graag alles over.

 

Met lichtreclame werden we groot

Thuis in lichtreclame. Sinds 1964 zorgen we er al voor dat grote multinationals en kleinere KMO's herkenbaar zijn (én blijven) voor hun doelpubliek. Meer dan 50 jaar ervaring op de teller dus! Gevel- en lichtreclame kent bijgevolg voor ons nog weinig geheimen: dakreclame, lichtbakken, reliëfletters, doosletters, reclamezuilen, luifels,... Indirect verlicht, direct of aangestraald met neon, TL of LED. De mogelijkheden zijn legio. Aan u de keuze, maar weet dat u steeds op ons kan rekenen om het volledige traject voor u te verzorgen. Ontwerp, productie, montage, onderhoud en plaatsing: Total Concept® heeft alles in eigen beheer. 

Een partner van A tot Z. Op die manier profiteert u bij ons van een snelle, efficiënte dienstverlening met één garantie: een resultaat waar u jarenlang trots op kan zijn.Wist u trouwens dat we in 1964 begonnen zijn met neonreclame onder de naam Neon Plexi Decor? Sindsdien zijn we ons steeds blijven verbeteren, zodat we u vandaag de meest kwalitatieve producten kunnen aanbieden: kwalitatieve materialen, steeds op de hoogte van de laatste trends en innovaties, gefocust op duurzame verlichting en steeds aandacht voor nazorg en onderhoud. 
 

 

Erkend signmaker voor uw binnen- en buitenreclame

Kwaliteit: de enige échte waardemeter van uw leverancier in gevelreclame. Om die kwaliteit zichtbaar te maken én te garanderen, worden leveranciers en producenten officieel gecertificeerd en verkrijgen ze het SI’BON keurmerk. Enkel zij die in de praktijk bewezen hebben een bonafide en professionele partner te zijn, verkrijgen het erkenningsschild van SI’BON. Total Concept behoort tot deze club, waardoor u op beide oren kan slapen dat uw project in goede handen is. 

 

Ons aanbod in lichtreclame en geveldecoratie

Dakreclame
Gelegen naast een snelweg of in een drukke straat? Dan is een dakreclame geschikt om uw doelgroep vanop afstand aan te spreken.
Reliëfletters
Letters die op een stijlvolle manier de aandacht trekken: een prima keuze om meer diepte en volume aan uw naam of logo te geven.
Reclamezuilen
Staat uw bedrijf wat naar achteren? Dan is dit een uitstekende investering om uw bezoekers aan te trekken en/of de weg te wijzen.
LED-Systemen
Duurzaam, makkelijk te onderhouden én eenvoudig te vervangen. Met een moderne LED-verlichting op uw gevel bent u 24/7 zichtbaar.
Lichtbakken
Overdag een reclamepaneel, 's avonds de uitblinker in de straat. De polyvalentie van een lichtbak kent geen grenzen. 
Lichtkranten
De beste oplossing wanneer u beschikt over wisselende informatie zoals brandsstofprijzen, temperatuursaanduiding of promoties.
Luifels

Uw gevel verfraaien en tegelijk uw klanten beschutten tegen guur weer: de perfecte combinatie tussen functionaliteit en estetiek. 

Neonreclame
Warm en helder licht, ambachtelijk geproduceerd en voor altijd geapprecieerd door de creatieve geesten.
Doosletters

Uw visitekaartje boven de inkomdeur: optimaal geplaatst en intern LED-verlicht voor een langdurige en voordelige zichtbaarheid.